boekBoek Lyme te lijf

Bestel hier mijn boek bij Frontier Publisher.

Vind je de informatie op deze website waardevol en wil je nog meer leren over Lyme? Dan kun je mijn boek Lyme te lijf aanschaffen. Hierin wordt een groot aantal therapieën uiteengezet die toepasbaar zijn voor het behandelen van de ziekte van Lyme. Het is bijna 400 pagina’s dik en onderbouwd met bijna 500 wetenschappelijke referenties. Het is een prima naslagwerk dat nog vele malen dieper gaat dan de informatie op deze webpagina. Het kan daarom ook therapeuten extra inzicht verschaffen. Het leest verder makkelijk weg. Dit laatste is uiteraard niet onbelangrijk met het oog op eventuele brainfrogs 😉

Normaal zou een dergelijk boek in een hardcover jasje worden gestoken, zodat het er extra gewichtig uit zou komen te zien. Helaas zou het dan ook extra duur zijn. Omdat Lyme-patienten meestal niet kunnen werken, zijn ze vaak arm. Daarom besloten mijn uitgever en ik te kiezen voor een softcover versie. Ook hebben we de prijs bewust laag gehouden. Op deze manier hopen we dat dit boek betaalbaar blijft voor degene die het echt nodig hebben. Dit betekent wel dat mijn uitgever heel veel boeken moet verkopen, wil hij uit de kosten komen.

Mijn uitgever is verder een idealistische organisatie. Ik heb mijn boek heel bewust hier uitgeven, want veel van het geld dat er nu mee verdiend wordt, gaat naar een goed doel. Het idee dat een grote uitgeverij aan mij zou verdienen, stond mijn allerminst aan. Als Lyme-patient is er onderhand genoeg aan mij verdiend. Als je mijn boek echter via bol.kom koopt verdient mijn uitgever een stuk minder op mijn boek en gaat een deel van de opbrengst naar een bedrijf dat alles behalve idealistisch is.

Wil je mij en mijn uitgever helpen en ben je van plan mijn boek te kopen? Koop het dan hier rechtstreeks bij mijn uitgever. Zo verdienen zij er meer aan en kunnen ze nog veel meer boeken uitgeven die een tegengeluid geven. Iets wat in deze tijd hard nodig is. Je betaalt geen verzendkosten en het wordt binnen twee dagen opgestuurd.