top of page
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Writer's pictureJake Houbiers

Mijn nieuwe boek 'LYME te LIJF' is nu te verkrijgen!

Ver voordat ik last kreeg van mijn gezondheid, ontdekte ik tijdens mijn studie dat ons huidige wetenschappelijke klimaat niet altijd even waarachtig is. Als gevolg hiervan schiet de reguliere geneeskunst, zeker waar het gaat om chronische aandoeningen, vaak tekort. Ik sta absoluut niet afwijzend tegenover de gehele reguliere geneeskunst, maar voor herstel van Lyme en andere chronische aandoeningen, is een holistische aanpak nodig. Daarvoor dienen naar mijn idee regulier en alternatief samen te werken. Bestel het boek hier!Toen ik in 2012 de diagnose Lyme kreeg, heb ik mijn wetenschappelijke achtergrond en onderzoekende geest ingezet om te komen tot een oplossing. Mijn zoektocht resulteerde in een ruim 450 pagina's tellend boek, waarin ik overzichtelijk mijn kennis deel over de ziekte van Lyme, zodat ook jij kunt herstellen.

41 views0 comments

Comments


bottom of page