top of page
Green mountains background
Lyme te Lijf Boek Cover

Samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden

Vanwege mijn boek word ik vaak benaderd met vragen. Daarom bied ik sessies aan. Let op, ik coach niet en geef in geen geval therapie. Ik geef advies.

 

Voordat we beginnen, geef je eerst aan wat je wilt. Zo kan ik helpen met alleen losse vragen of zelfs één vraag. Daarnaast is het mogelijk dat je uitgebreid advies wilt.

 

Ik kijk naar wat je al gedaan hebt, wat je klachten zijn, maar ook wat je mogelijkheden zijn. Ook zet ik een tijdlijn op, waarin ik jouw klachtenpatroon gedurende de tijd koppel aan veranderingen in jouw leven. Vaak geeft dat inzicht in wat jou het meest belast. Het gaat er immers om dat je de zwaarste belastingen opspoort en deze aanpakt. 

 

Ik bied overigens geen trajecten aan. Twee tot maximaal drie sessies is vaak voldoende om jou verder op weg te helpen. Vaak komen mijn cliënten na verloop van tijd weer terug voor extra inspiratie. Ik streef naar kortdurende trajecten, zodat het jou zo min mogelijk kost.

Persoonlijke begeleiding

Tarieven voor de sessies

Omdat ik weet dat Lyme-patiënten soms financiële problemen hebben, kun je altijd contact opnemen zodat we het over korting kunnen hebben.

€ 45,00

Half uur telefonisch consult
of video call:

€ 22,50

Kwartier telefonisch consult
of video call:

€ 85,00

Consult van een uur, fysiek,

consult of call:

€ 85,00

Consult van een uur, fysiek,

consult of call:

bottom of page